Nu längtar vi efter våren!

Ute ligger fortfarande snön, men om bara några veckor hoppas vi att det blir så där underbart varmt och vackert som det kan vara på Österlen i april. Vi satsar på att ha öppet i påsk, fredag, lördag och söndag, så välkomna hit och fika, mysa på uteserveringen och titta på årets skörd av lammskinn.
med vänliga hälsningar,
Veronica & Gabriel

IMG_20200407_125247_573

Underbart är kort

Det är dags att säga hej då till den här fina sommaren och alla kära kunder som varit här. Stort tack för att ni kom hit och njöt av allt vi bakat och bullat upp, vi känner oss mycket uppskattade och älskade. Varmt välkomna nästa år, vi öppnar till påsk igen!

st

Fika galore!

Okey, idag finns det citronmarängpaj, äppelkaka med grädde, muffins med mullbär, kardemummabullar, biskiver med mörk chokladtryffel, smörgåsar, espressokaffe och ganska mycket till. Fika här i trädgården eller ta med på utflykten. Välkomna!kakbuffe

Sensommartider

Öppet alla lördagar i augusti, det finns fika, bröd, espressokaffe, lammskinn, lammkött, honung med mera. Fika i vår lummiga trädgård eller ta med på utflykten. Välkomna!

lördagsskylt

Dags för utflykt!

Ta med på utflykten eller fika i skuggan under valnötsträdet! Vi har smörgåsar, espressokaffe, bullar, bröd med mera. Sista helgen som vi har öppet torsdag, fredag, lördag kl 10-16. Sen öppet alla lördagar augusti ut. Välkomna!

skyltaug

Sommaröppet!

Fika, surdegsbröd, smörgåsar, espressokaffe, äppelmust, flädersaft, färsk lammkött, lammskinn och en hel del till. Välkomna torsdag, fredag, lördag kl 10-16 i sommar!

fikabord

Sommartider

sommartider22

Vi öppnar den 7 juli och kör torsdag, fredag, lördag kl 10-16 fram till den 6 augusti. Sen öppet lördagar augusti ut. Fika på vår mysiga uteplats, det finns platser i både sol och skugga.

Välkomna!

Opening hours:
From 7 th of Juli to 6 th of Aug. Thursdays, Fridays and Saturdays,
Plus all Saturdays i August.
10 am to 16 pm.
Wellcome!

uteplatsrosor

Rosorna och pionerna har precis börjat slå ut.

Det finns platser i både sol och skugga på innergården. Det finns till och med några under tak ifall det regnar.

uteplatsgrönt

Öppet under Kristi himmelfärdshelgen

Vi har öppet torsdag, fredag, lördag kl 10-16 under Kristi himmelfärdshelgen. Rabarbermuffins, blåbärscheesecake, kardemummabullar, kakor, bullar, bröd, goda smörgåsar, espressokaffe, äppelmust, lammskinn med mera plus söta lamm i hagen. Välkomna!

kristihim22

Öppet i påsk!

Snart är det dags! Vi har öppet fredag, lördag och söndag i påsk. Vi hoppas på strålande sol så det går att sitta ute och fika, för det kommer finnas bullar, rabarbermuffins, blåbärscheese cake, toscamazariner, tigerkaka, kokostoppar, havrekakor, mackor, kaffe och så bröd så klart. Fina lammskinn och lammstekar finns det också i butiken. Välkomna!

IMG_20200407_125247_573

Ekologiskt cafe, hantverksbageri och gårdsbutik på Österlen.