Stängt för säsongen!

IMG_20200918_104156_236

Kära kunder, stort tack för i år!
Ni har hjälp till och gjort den här sommaren till en av de bästa och trevligaste, och det är aldrig roligt att säga hej då. Men nu står hösten för dörren och vi håller stängt i bageriet och gårdsbutiken fram till påsk.
Ta hand om varandra, så ses vi i vår igen!
Vänliga hälsningar
Veronica & Gabriel

Stängt i påsk

DSC_0665

På grund av Coronarestriktionerna har vi tyvärr stängt i påsk. Förhoppningsvis kan vi öppna upp som vanligt lite längre fram i vår, på återseende tills dess kära kunder!

hälsningar,

Veronica & Gabriel

Stängt för säsongen

IMG_20200918_104156_236

Kära kunder och gäster, stort tack för den här säsongen! Tillsammans har vi lyckats hålla humöret uppe och avstånd ute. Enligt de nuvarande restriktionerna är dock vår gårdsbutik för liten att både fika och köa i, och vi kommer därför för ovanlighetens skull ha stängt.
Vi hoppas på förståelse från alla er som brukar eller velat besöka oss. Det kommer fortfarande gå att beställa bröd, men bara varannan lördag.
Återigen, tack för att ni finns och vill komma hit!

Med vänliga hälsningar,
Veronica & Gabriel

PS. Vill du beställa bröd? Hör av dig till kontakt @ dalangarna.se. Vi tar beställningarna via mejl tills vi fått till någon annan lösning. Eftersom vi sätter degarna dagen innan, så måste vi ha din beställning senast dagen innan. Det kommer alltså INTE gå att köpa bröd som vanligt, och bokade bröd hämtas mellan kl 12-17 på lördagarna som vi har öppet. Förutom bröd kommer det finnas kakpåsar och muffins, och säkert något mer. Välkomna, även om det inte blir som vanligt.
ds.

Ekologiskt cafe, hantverksbageri och gårdsbutik på Österlen.